Str. Sfantul Spiridon nr.9, Sector 2, Bucuresti, Romania

Clinica Stomatologica - Biadent'All

Traditie de peste 50 de ani

Clinica Stomatologica BIADENT’ALL va ofera servicii medicale de cea mai buna calitate beneficiind de experienta unei echipe experimentate si profesioniste, de aparatura si tehnologie de ultima generatie.

Fondata in anul 1991, de dr. Boanchis Ioan Alexandru doctor in medicina, doctor primar, fiind intre primele 6 cabinete de stomatologie infiintate in Bucuresti. Clinica stomatologica BIADENT'ALL functioneaza din anul 2005 intr-un sediu aflat in zona Gradina Icoanei - Hotel Intercontinental, cu acces facil din orice directie. Clinica noastra va ofera un spatiu de confort si relaxare, si serviciile medicale de stomatologie de un profesionalism adevarat.

Clinica stomatologica BIADENT’ALL este infratita cu Praxis Gedecke, Hochstraße 78, 58095 Hagen, Germania.

Certificari Clinica Stomatologica BIADENT'ALL

DOTARI - CLINICA STOMATOLOGICA

Clinica noastra dispune de dotari moderne si complexe iar materialele folosite sunt ultimile aparitii in acest domeniu.
Clinica noastra va pune la dispozitie consultatii si tratamente stomatologice complete asistate de aparatura moderna, consumabile de unica folosinta, materiale de cea mai buna calitate, precum si toata experienta noastra pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii.
Informarea pacientilor in legatura cu prevenirea aparitiei problemelor dentare, constituie o parte importanta a muncii noastre.

 • Laser terapeutic spectru infrarosu de profunzime
 • Aparat pentru albire cu plasma
 • 3 Unituri dentare
 • Camera intraorala
 • Detartraj cu ultrasunete si piezo
 • Aparatura sterilizare
 • Fiziodispense
 • Laser cauter
 • Viziograf radiologie
 • Camera speciala pentru sterilizare
 • Microscop electronic
 • DIAGNOcam

Traditie de peste 50 de ani

Prof. Doctor Boanchis Ioan Alexandru si-a inceput activitatea ca stomatolog in anii 1965, dupa ce a terminat studiile la Facultatea de Medicina de Stomatologie din Bucuresti in 1965, lucrand o viata in domeniu medical, a descoperit si brevetat trusele medicale BIA1 si BIA2, care ii poarta numele, folosite fiind astazi de toti stomatologii din tara.
Doctor Boanchis Iuliu Alexandru este asociat la clinica din 2000, licentiat al facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti in anul 1999, Doctor in Medicina la Carol Davila (chirurgie oromaxilofaciala), specializat la clinica Praxis Gedecke-Boanchis din orasul Hagen in Germania, prin devotament, loialitate si munca fara de odihna duce traditia medicinei de cel mai inalt nivel, mai departe, in secolul XXI.

Am functionat dintotdeauna dupa principiile devotamentului si loialitatii fata de pacienti, a caror satisfactie si sanatate deplina este ceea ce ne dorim in fiecare zi.
Ne dorim sa dezvoltam cu pacientii o relatie de apropiere si de incredere reciproca. Suntem medici stomatologi la unele familii de trei generatii, si traditia aceasta trebuie sa continue.Boanchis Ioan Alexandru
Din 1965 prin munca fara odihna, devotat si loial medicinei de avangarda in stomatologie, a descoperit si brevetat trusele medicale BIA1 si BIA2, care ii poarta numele, si a intemeiat traditia Biadentall.
Boanchis Ioan Alexandru
Prof. Doctor in Medicina
Boanchis Iuliu Alexandru
Asociat la Clinica Stomatologica Biadent`All din 2000, licentiat al facultatii de medicina si farmacie Carol Davila din Bucuresti in anul 2000, cu specializare la Praxis Gedecke din Germania, continua traditia Biadentall.
Boanchis Iuliu Alexandru
Doctor in Medicina

PROGRAMARE ONLINE

!
!
!
!
Anuleaza
Va rugam selectati doctor

BOOK APPOINTMENT

!
!
!
!
Cancel
Wyatt Esmond
General Dentist
OPENING HOURS
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Closed
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
Closed
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.