Jucarii magnetice Magna-Tiles ♦️ Oferte online

Jucarii magnetice Magna-Tiles la cele mai bune preturi. Cumpara acum online.

👉 Vezi toata categoria ✅
*click pentru 👆 toate produsele 👆 din categorie.

◀️ Swipe ️▶️

Jucarii magnetice Magna-Tiles, modele la cele mai bune preturi disponibile in mediul online. Alege acum o jucarie Magna-Tiles pentru copilul tau. Aceasta ii va dezvolta creativitatea si inventivitatea. Profita de reducerile de sezon la jucariile Magna-Tiles si vei avea parte de livrare rapida.

Jucariile magnetice sunt recomandate incepand cu varsta de 3 ani.

Avantajele jucariilor magnetice Magna Tiles

Dupa cum am scris si mai sus, jucariile magnetice aduc numeroase beneficii dezvoltarii inteligentei copilului. Dar vom detalia in continuare aceste avantaje.

Joaca in sine aduce beneficii copiilor, pentru ca astfel ei descopera lumea si se pregatesc pentru viata adulta. In copilarie, creierul de dezvolta in mod accelerat. De la stadiul de nou-nascut si pana in jurul varstei de 5 ani, copilul dezvolta aptitudini care ii vor influenta semnificativ procesele cognitive, statutul emotional, social pentru viitor.

Magnetii jucariilor Magna Tiles sunt puternici, astfel incat copiii sa poata construi structuri inalte si creative, care nu se vor demola usor. De asemenea, piesele sunt rezistente, ranforsate, astfel incat sa fie reduse deformarile care pot periclita stabilitatea constructiei magnetice in timpul jocului.

Dezvoltarea gandirii logice a copilului prin joaca

Jucariile magnetice Magna Tiles ajuta la dezvoltarea intelectului copilului in zona stiintelor exacte: stiinta, tehnologie, inginerie, matematica. De ce acest lucru? Pentru ca toate domeniile acestea lucreaza in general cu entitati individuale mai mici care se compun intr-un sistem functional. Cum invatam la matematica sa rezolvam o problema complicata? Invatam sa o "spargem" in probleme mai mici, pe care sa le rezolvam independent, iar apoi sa "asamblam" rezultatele obtinute pentru a deslusi misterul problemei initiale. In acelasi fel, copiii sunt incurajati sa gandeasca un proiect compus din pisese modulare, magnetice.

Coordonarea intre maini si ochi

Desi pentru adulti pare un lucru simplu, aceasta coordonare intre maini si ochi este o sarcina complexa pentru copiii mici. Acest lucru presupune folosirea concomitenta a ochilor (procesarea informatiei) si a mainilor. Este o calitate deosebit de importanta pentru a scrie, pentru a-ti inchide nasturii de la camasa sau pentru a turna apa intr-un pahar. Prin asamblarea pieselor unui joc magnetic, copiii invata sa iti coordoneze ochii si mainile - asambland si dezasambland piesele jucariei magnetice.

Deprinderea miscarilor fine

Pentru a asambla piesele jucariilor magnetice Magna Tiles, este nevoie de miscari fine. De aceea copilul isi va dezvolta acest simt, de a-si folosi mainile cu atentie, astfel incat piesele sa fie asamblate cum trebuie. Aceste deprinderi sunt foarte importante in viitor, pentru ca majoritatea job-urilor nobile presupun miscari fine ale mainilor: stomatolog, chirurg, pictor...si lista poate continua.


🔴 Sorteaza produsele dupa 👇